돼지감자샐러드
[재료] 돼지감자 발효액에서 건진 돼지감자, 돼지감자 발효액, 양상추, 어린잎 등, 레디쉬, 파프리카
드레싱: 양파즙, 당근즙, 라임즙, 소금, 후추, 올리브유, 간장
1. 발효액에서 건진 돼지감자는 얇게 슬라이스 해 둔다.
2. 어린잎은 깨끗이 씻어 물기를 빼 두고, 양상추는 잎을 하나씩 떼어 씻고 물기를 뺀 후, 먹기 좋게 손으로 뜯어 둔다.
3. 드레싱 재료를 고루 섞는다.
4. (2)의 양상추, 어린잎을 접시에 깔고 (1)의 돼지감자를 맨 위에 얹어 드레싱을 곁들여 낸다.
방송한 요리 돼지감자샐러드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Pork potato salad
[Ingredients] Pork potatoes, pig potato fermentation liquid, lettuce, young leaves, etc.,
Dressing: Onion juice, carrot juice, lime juice, salt, pepper, olive oil, soy sauce
1. Slice the potatoes from the fermentation broth thinly.
2. Wash the young leaves cleanly and remove the water, lettuce leaves, wash one by one, remove the water, and then take it off with a good hand to eat.
3. Mix the dressing ingredients evenly.
4. Place the lettuce, young leaves of (2) on the plate and put the potatoes of (1) on top and serve with dressing.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.