코끼리마늘
[재료] 코끼리마늘, 꿀
1. 깨끗하게 씻은 마늘을 살짝 적신 베보자기에 채워 넣고 중불에 약 10분간 찐다.
2. 찐 마늘 2: 꿀 1의 비율로 재운 후 나무주걱으로 마늘을 으깨어 섞어준다.
3. 실온에서 식힌 후 냉장고에서 일주일간 숙성시키면 완성
방송한 요리 코끼리마늘 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Elephant garlic
[Materials] Elephant garlic, honey
1. Fill the washed beetroot with lightly soaked garlic, and heat it for about 10 minutes.
2. Steamed garlic 2: Honey in a ratio of 1 to the sun, then mix the garlic with a wooden spatula.
3. After cooling at room temperature, ferment for one week in the refrigerator
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