도라지 불고기
재료
불고기 300그램, 깐도라지 한줌, 양파 1/2개, 대파 1뿌리,
당근 1/2개, 표고버섯 3개, 굵은소금, 포도씨유
고기양념:저염간장 5큰술, 다진마늘 1큰술, 설탕 2큰술, 후춧가루 약간
만드는 법
1.고기양념을 잘 섞고 고기를 재운다
2.도라지는 껍질을 벗기고 가늘게 찢어 굵은소금으로 주물러 2~3번 씻고 3.찬물에 담궈 두거나, 끓는 물에 살짝 데쳐준다
4.팬에 기름을 살짝 두르고 도라지를 볶다가 재워둔 고기를 넣어 볶아 낸다
방송한 요리 도라지 불고기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Bellflower bulgogi
material
300 grams of bulgogi, a handful of bell bell, 1/2 onion,
1/2 carrots, 3 shiitake mushrooms, coarse salt, grape seed oil
Meat seasoning: 5 tablespoons of low salt soy sauce, 1 tablespoon chopped garlic, 2 tablespoons sugar, a little black pepper
how to make
1. Mix meat sauce well and make meat
2. Peel the bellflower, tear it thinly, rinse it with coarse salt, rinse 2 ~ 3 times, and soak it in cold water, or boil it in boiling water.
4. Fry the oil in the pan and stir-fry the bellflower.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.