매운 해물 갈비찜
재료: 갈비, 청주 1큰술, 통후추 1큰술, 각종 해물, 참기름, 파
양념장재료: 고춧가루 5큰술, 청양고춧가루 5큰술, 고추장 2큰술, 올리고당 3큰술, 간장 3큰술, 다시마 육수 1컵, 다진마늘 2큰술, 간 배 6큰술, 맛술 1작은술, 참기름 1작은술, 깨
1. 2시간가량 핏물을 뺀 갈비를 청주 1큰술, 통후추 1큰술을 넣고 5분가량 익힌다
2. 좋아하는 해물을 종류별로 준비한다
3. 양념장 1/2에 버무린 후 압력솥에 15분간 익힌 후 5분간 뜸을 들인다
4. 프라이팬에 갈비와 해산물을 넣고 볶는다
5. 해물과 함께 볶을 때 나머지 양념장 1/2을 넣어주세요
6. 마지막에 참기름과 파를 넣고 볶는다
방송한 요리 매운 해물 갈비찜 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Spicy seafood ribs
Ingredients: ribs, 1 tablespoon of sake, 1 tablespoon of pepper, various seafood, sesame oil, pars
Seasoning ingredients: 5 tablespoons red pepper powder, 5 tablespoons red pepper powder, 2 tablespoons of hot pepper paste, 3 tablespoons of oligosaccharide, 3 tablespoons of soy sauce, 1 cup of kelp soup, 2 tablespoons of chopped garlic, 6 tablespoons of liver, 1 teaspoon of sesame oil,
1. Add 2 tablespoons of raw ribs, 1 tablespoon of sake and 1 tablespoon of chili pepper for 5 minutes.
2. Prepare your favorite seafood by type.
3. After boiling in 1/2 of saucepan, cook in a pressure cooker for 15 minutes and put on steam for 5 minutes
4. Put ribs and seafood in frying pan and fry
5. When roasting with seafood, please put the remaining sauce 1/2
6. Put sesame oil and parmesan in the end and fry
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.