귀리 해산물 샐러드
재료: 귀리50g, 흑미, 후레쉬옥수수, 수수 현미 등등 나머지 잡곡 50g, 믹스샐러드베이비 야채 약 80g,
생물오징어 1마리, 두절새우 5마리, 소금 후추
샐러드 드레싱: 올리브오일 100ml, 화이트발사믹50ml, 다진 적 노랑 파프리카 적양파 각 1ts, 후추
1. 귀리를 포함한 잡곡류는 홍합육수나 치킨스톡에 충분히 끓여 익힌다.
2. 오징어 새우는 손질 후 올리브오일과 마늘 이태리파슬리에 마리네이드 한 후 팬이나 그릴에 구워 잘라준다.
3. 익히 잡곡류와 해산물을 넓은 볼에 넣고 드레싱과 함께 잘 저어준다.
4. 접시에 샐러드채소를 담고 잡곡해산물을 함께 올린다.
5. 고명으로 약간의 파마산 치즈와 이태리파슬리를 올려준다.
>>> 곁들임 요리 : 귀리에너지바 활용 브런치
만드는 법
요거트에 바나나 골드키위 블루베리 자두등 손질 된 계절과일을 넣고
준비된 에너지바를 부셔 넣어 함께 먹으면 완성~!
이때 약간의 단맛을 위해 꿀이나 메이플 시럽을 조금 넣어주면 더욱 맛있게 먹을 수 있어요~!
방송한 요리 귀리 해산물 샐러드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Oat seafood salad
Ingredients: oat 50g, black rice, fresh corn, sorghum brown rice, etc. 50g of remaining grains, mix salad baby vegetables 80g,
1 squid biomass, 5 shrimp shrimp, salt pepper
Salad dressing: olive oil 100ml, white balsamic 50ml, chopped yellow paprika, onion 1ts each, pepper
1. The oat-containing grains are boiled and boiled well in mussel broth or chicken stock.
2. Cuttlefish shrimp are marinated in olive oil and garlic Italian parsley after shaving, then cut into pan or grill to cut.
3. Add grilled meats and seafood to a large bowl and stir well with dressing.
4. Put salad greens on the plate and put the grains and seafood together.
5. Give some parmesan cheese and Italian parsley as your name.
>>> Serving dish: Oat energy bar Brunch
how to make
Banana gold in yogurt Put seasonal fruits such as kiwi, blueberry plum, and seasonal fruit
We break energy bar prepared and eat together and are finished ~!
At this time, if you put some honey or maple syrup for a little sweetness, you can eat more delicious ~!
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