해산물 된장 리조또 만들기
재료: 밥 2그릇, 통마늘 2개, 양파 1/2개, 홍고추 2개, 실파 약간, 된장 1큰술, 두유 2컵, 칵테일 새우 10개, 바지락 10개, 오징어 1마리(몸통 부분), 포도씨유, 파마산치즈, 소금, 후추
1. 팬에 버터를 넣어 가열한다
2. 편으로 썬 마늘과 양파를 넣고 볶는다.
TIP. 해산물이 아닌 다른 재료로 넣어도 좋아요~
3. 새우, 오징어, 바지락 등 해산물을 넣어 볶는다.
4. 두유에 된장을 넣고 풀어준다.
5. 해산물이 어느 정도 익으면 된장을 푼 두유를 넣고 끓인다.
6. 파마산 치즈가루와 소금, 후추로 간 한다.
TIP. 된장에 간이 되어 있어 소금·후추는 조금만 넣는 게 좋아요~
7. 홍고추를 넣고 실파를 뿌려 마무리한다.
방송한 요리 해산물 된장 리조또 만들기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Making seafood miso risotto
Ingredients: 2 cups of rice, 2 pieces of radish, 1/2 onion, 2 red peppers, 1 tbsp miso, 1 tablespoon miso, 2 cups soy milk, 10 cocktail shrimp, 10 clams, 1 squid , Parmesan cheese, salt, pepper
1. Heat butter with butter
2. Put garlic and onion in side and fry.
TIP. It is good to put it in other ingredients than seafood.
3. Put seafood such as shrimp, squid, clam, etc. and fry.
4. Put soybean paste in soy milk and let loose.
5. If the seafood is ripe to some extent, add miso soy milk and boil.
6. Parmate with cheese powder, salt and pepper.
TIP. It is liver in miso and it is good to put salt,
7. Put red pepper in it and finish it by sprinkling.
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