노각 고추장 무침 만들기
재료: 노각, 설탕 1큰술, 소금 1/2큰술, 매실청 1큰술, 참기름 1/2큰술, 깨소금, 닭육수 1큰술
1. 노각의 껍질을 벗겨 길게 썬다.
2. 썬 노각에 설탕 1큰술 소금 1/2큰술 넣고 3~4시간 절인다.
3. 고춧가루, 고추장, 매실청, 참기름, 닭육수를 넣는다.
4. 다진 파와 홍고추를 넣고 버무린다.
방송한 요리 노각 고추장 무침 만들기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Making a hot pepper paste
Ingredients: lambskin, 1 tablespoon sugar, 1/2 tablespoon salt, 1 tablespoon of plum juice, 1/2 tablespoon sesame oil, sesame salt, 1 tablespoon of chicken broth
1. Remove the skin of the lapel and cut it long.
2. Add 1 tablespoon sugar or 1/2 tablespoon of sugar to the sunroof and leave for 3 ~ 4 hours.
3. Put red pepper powder, red pepper paste, plum celery, sesame oil, and chicken broth.
4. Add chopped leeks and red pepper and stir.
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