김치 녹두전
재료: 불린 녹두, 다진 돼지고기, 묵은 김치, 대파, 고사리, 참기름,
1. 녹두의 껍질을 잘 벗기기 위해 3시간 동안 물에 불린다
2. 불린 녹두를 믹서기에 곱게 간다
3. 다진 돼지고기를 적당히 준비한다
4. 묵은 김치를 잘게 썰어 넣는다
5. 잘게 썬 대파와 고사리를 넣는다
6. 참기름 한 큰술을 넣고 버무린다
7. 버무린 재료에 갈아둔 녹두를 넣어준다
8. 바삭하게 굽기 위해 기름을 넉넉히 두르고 팬이 달궈졌을 때 반죽을 올린다
9. 녹두가 익을 때까지 중불에서 부친다
방송한 요리 김치 녹두전 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Kimchi Mungojeon
Ingredients: Called mung bean, chopped pork, roasted kimchi, green onion, bracken, sesame oil,
1. It is called water for 3 hours to peel the peel of mung bean
2. Boil the mung bean in a blender.
3. Prepare chopped pork properly.
4. Chop the old kimchi.
5. Put chopped green onion and fern
6. Add a tablespoon of sesame oil and stir.
7. Put mung bean in the batter
8. Grease plenty of oil for crisp baking and raise dough when the pan is warmed
9. Mung beans are mung beaten until they are ripe.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.