부추 불고기
재료 : 불고기용 불고기 500g, 양파 1/2개, 팽이버섯 1/2봉, 대파 3대, 불린 당면 약간, 후추 약간, 말린 부추
양념 : 간장 3T, 설탕 1T, 매실청 2큰술(올리고당약간), 다진 마늘 1T, 참기름 1/2T, 통깨 1/2큰술
밑간 : 생강술 1T, 갈은 양파 반 컵, 말린 부추가루, 후추 약간
육수재료 : 다시마 10*10 1장, 건멸치, 건새우 15g(가다랑어 10g), 물 600ml, 간장 1t, 설탕 1/2t 약간
만드는 법 :
1. 불고기용 고기를 한입크기로 자른 후 밑간(부추 가루, 생강술, 갈은 양파, 후추)에 재워둔다. 당면은 불린다.
2. 찬물에 육수재료를 넣고 중불에서 맛있게 우려지면 간장, 설탕을 넣는다.
3. 양파 채 썰고 대파는 5cm길이로 자른 후 반을 갈라 심을 저거한 후 같은 길이로 채썰어준다.
4. 밑간한 1의 고기에 양념(간장, 설탕, 매실청, 다진 마늘, 참기름, 통깨)을 넣고 바락바락 주물러준다.
5. 서울식 불고기판이나 전골냄비에 준비한 불고기를 올린 후 대파채, 양파채를 얹어 익히고 기호에 따라 육수를 붓고 나머지 재료들을 얹는다.
방송한 요리 부추 불고기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Bulgogi Bulgogi
Ingredients: Bulgogi for Bulgogi 500g, 1/2 onion, 1/2 loaf of mushroom, 3 daffodils, a little bitterness, a little black pepper, dried leek
Seasoning: soy sauce 3T, sugar 1T, plums 2 tablespoons (a little oligosaccharides), chopped garlic 1T, sesame oil 1 / 2T,
Basis: ginger liquor 1T, ground onion half a cup, dried leek powder, pepper a little
Seaweed Ingredients: 1 tsushima 10 * 10, dried anchovy, dried shrimp 15g (skipjack 10g), water 600ml, soy sauce 1t, sugar 1 / 2t a little
how to make :
1. Cut the meat for bulgogi into bite-size pieces and place on the bottom (leek powder, ginger liquor, ground onion, black pepper). The face is called.
2. Put the seaweed ingredients into cold water and add soy sauce and sugar if you are worried about the delicacy.
3. Cut the onions and cut them into 5cm lengths, cut them in half, and cut them in the same length.
4. Add the spices (soy sauce, sugar, plum gruel, chopped garlic, sesame oil, sesame seeds) to the meat of one of the dishes.
5. After roasted meat prepared in Seoul Korean BBQ plate or nabe pot is put on top, the onion is cooked and poured.
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