율무 천혜향 샐러드
재료
율무 1컵, 양파 1/4, 천혜향 1/3, 파프리카 색별 1/2, 아몬드 1/4, 어린잎채소
소스
간장 2티, 식초 2티, 올리브오일 2티, 유자청 2티, 설탕 2티, 소금약간, 후추약간
만드는법
1. 율무를 끓는 물에 20분 삶아 준비한다. (TIP, 삶은 뒤 찬물에 헹궈야 끈적임없이 야들해 진다.)
2. 천혜향은 껍질을 벗긴 뒤 먹기 좋게 썬다.
3. 양파와 파프리카는 다지고 어린잎채소는 깨끗이 씻어 준비한다.
4. 드레싱 재료를 섞어 볼에 율무, 천혜향, 파프리카, 양파, 아몬드를 넣고 버무린 뒤 어린 잎채소를 얹어낸다.
방송한 요리 율무 천혜향 샐러드 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Yulmu Chunhyangyang salad
material
1 cup of yulmu, 1/4 of onion, 1/3 of white wine, 1/2 of paprika color, 1/4 of almonds,
sauce
Soy sauce 2 teas, vinegar 2 teas, olive oil 2 teas, citron 2 teas, sugar 2 teas, salt, pepper a little
how to make
1. Prepare boil for 20 minutes in boiling water. (TIP, boiled, then rinsed in cold water and becomes tired without being tacky.)
2. Peel off the skin and then cut it well to eat.
3. Prepare the onion and paprika to chop and clean the young leaves and vegetables.
4. Mix the dressing ingredients and put in a bowl of yulmu, chunhyanghyang, paprika, onion, almonds, and then put the young leafy vegetables.
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