주꾸미 미나리 무침
재료 : 주꾸미 300g, 미나리 200g, 파 50g, 청,홍고추 1개, 양파 반 개, 밀가루 2큰 술.
통깨 1큰 술, 참기름 1작은 술
만드는 법
1. 끓는 물에 손질한 주꾸미 대가리를 넣은 다음 다리를 넣어 살짝 익힌다
2. 미나리는 깨끗이 씻어 준비한다
3. 양념 그릇에 고춧가루 2큰 술, 고추장 1큰 술, 매실액 1큰 술, 청주 약간
다진 마늘 1/2큰 술, 생강 약간, 설탕 1큰 술을 넣고 섞어준다
4. 데친 주꾸미 다리와 양념을 넣고 무친다
5. 양념한 주꾸미 다리에 미나리, 양파, 청,홍고추를 넣는다
6. 마지막에 참기름과 통깨를 더해준다
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Jujube with parsley
Ingredients: 300g of jukugi, 200g of parsley, 50g of pars, blue, 1 red pepper, half of onion, 2 tablespoons of flour.
1 teaspoon sesame seeds, 1 teaspoon sesame oil
how to make
1. Put boiled shrimp in boiling water, then put your legs and cook them lightly.
2. Wash the parsley cleanly.
3. Spice 2 cups of red pepper powder in spice bowl, 1 teaspoon of gochujang, 1 cup of plum liquor,
Chopped garlic 1/2 tbsp, ginger slightly, sugar 1 tbsp
4. Put the legs and spices in a battered jukumi
5. Put buttercups, onions, celery, and red pepper on a seasoned jukumi leg
6. Add sesame oil and sesame oil at the end.
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