토마토소스 가지 덮밥
재료 : 방울토마토, 양파, 마늘, 백포도주, 토마토 페이스트
닭 육수, 닭다리 살, 가지, 소금, 당근
만드는 법
1. 달궈진 프라이팬에 기름을 두르고 다진 양파와 마늘을 넣고 볶아준다
2. 꼭지를 떼고 다진 방울토마토를 넣고 볶는다
3. 양파가 살짝 익었을 때 백포도주를 넣고 끓여준다
4. 토마토 페이스트를 더해준다
5. 백포도주의 알코올기가 날아가면 닭 육수를 넣어 신맛이 없어질 때까지 끓여준다
6. 뼈를 제거한 닭다리 살을 먹기 좋은 크기로 자르고 소금과 백포도주로 간을 해 밀가루를 뿌려 준비해둔다
7. 준비된 프라이팬에 닭다리 살을 올려 구워준다
8. 한입 크기로 썬 가지를 넣고 익혀준다
9. 토마토소스에 익힌 닭다리 살과 가지를 넣고 끓여준다
10. 마지막으로 당근을 넣고 바글바글 끓여준다
11. 다 끓인 토마토 가지 소스를 밥에 얹어 낸다
방송한 요리 토마토소스 가지 덮밥 레시피를 참고하세요..
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Tomato sauce eggplant rice bowl
Ingredients: Drop tomato, onion, garlic, white wine, tomato paste
Chicken broth, chicken breast, eggplant, salt, carrot
how to make
1. Put grease in a frying pan and add chopped onion and garlic.
2. Remove the faucet and add chopped tomatoes and fry.
3. Add the white wine and boil it when the onions are lightly cooked.
4. Add tomato paste
5. When the alcohol of white wine flies, add chicken broth and boil until sour taste disappears
6. Cut off the bones of chicken skins to a good size to eat, and go to salt and white wine and sprinkle with flour.
7. Bake chicken fry in a prepared skillet and bake
8. Put the sun egg into the bite size and cook it.
9. Boil chicken leg meat and eggplant in tomato sauce
10. Finally, add carrots and boil bagels.
11. Put the boiled tomato eggplant sauce on rice.
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