저염 고추장
재료
청양고춧가루, 찹쌀 풀, 마늘, 양파, 생강, 사과, 배
만드는 법
1. 양파, 당근, 표고, 대파, 새우, 멸치, 황태를 넣고 우린 물에 찹쌀 풀, 고춧가루를 섞는다
2. 마늘, 양파, 생강을 갈아 넣는다.
3. 사과, 배를 갈아 넣는다
4. 잘 저어주다가 조청, 매실액, 맛술을 넣고 잘 저어준다
방송한 요리 저염 고추장 레시피를 참고하세요..
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MBC pleasant day February 5, 2015 broadcast We introduce brief recipe (recipe) of low-salt kochujang.
Low salt red pepper paste
material
Cheongyang red pepper powder, glutinous rice paste, garlic, onion, ginger, apple, pear
how to make
1. Add onions, carrots, shiitake, green onion, shrimp, anchovies, and chrysanthemums. We mix glutinous rice flour and red pepper powder in the water.
2. Garlic, onion, ginger is put.
3. Put apples and pears
4. Stir well, then add Jojung, plum juice, and syrup and stir well.
Please refer to the recipe for low-salt red pepper paste.
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