사과 시나몬 잼
재료
사과 700g(손질무게), 유기농설탕 300g, 계피 가루 1작은술, 생강 20g, 소금 약간
만드는 법
1. 사과는 껍질을 벗기고 속씨를 잘라 내 납작하게 썰어 준다.
2. 내솥에 손질한 사과, 설탕, 시나몬 파우더, 얇게 저민 생강을 넣고 백미취사 기능으로 취사한다.
3. 뚜껑을 열고 뜨거울 때 주걱이나 감자 으깨는 도구를 이용해 으깨듯 섞어 준다.
4. 소독한 병에 담아 밀봉한다.
방송한 요리 사과 시나몬 잼 레시피를 참고하세요..
#####################################
MBC Pleasant day February 11, 2015 Broadcast dish Apples Cinnamon jam Recipe (recipe) is introduced briefly.
Apple cinnamon jam
material
Apple 700g (grooming weight), organic sugar 300g, cinnamon powder 1 teaspoon, ginger 20g, a little salt
how to make
1. Peel the apples and cut the seeds and flatten them.
2. Put apple, sugar, cinnamon powder and thin ginger in the inner pot and cook it with rice cooker function.
3. Open the lid and mix it with a spatula or potato crumb.
4. Seal in sterilized bottles.
Please refer to the recipe cooked for apple cinnamon jam.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.