양치기 전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 5월 3일 방송한 요리 양치기 전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

양치기 전

재료: 양배추 150g, 참나물 100g, 표고 2장, 새우 살 100g, 홍고추 2개, 튀김가루 1과 ½컵, 참기름 1큰술

반죽 물: 칡즙 100ml, 물 150ml, 달걀 1개, 소금 ⅔작은술

1 양배추는 0.3cm폭으로 길이 3cm로 채 썰고 홍고추는 반 갈라 씨를 털어내고 2cm길이로 채 썬다
참나물은 3cm로 자르고 표고버섯을 가늘게 채 썬다.
새우 살은 소금물에 씻어 채에 받쳐둔다.

2 반죽물을 섞어 풀어 준다.

3 볼에 ①의 재료에 양배추, 참나물, 표고버섯, 새우살을 넣고 튀김가루를 넣어 버무린 후 반죽물을 넣어 반죽한다.

4 팬에 기름 두르고 ②의 반죽을 부어 전을 노릇하게 지진다.

방송한 요리 양치기 전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Shepherd's I

Ingredients: 150g cabbage, 100g truffles, 2 tablespoons, 100g shrimp, 2 red peppers, 1 ½ cup of fried flour, 1 tablespoon sesame oil

Dough water: juice 100ml, water 150ml, one egg, salt ⅔ teaspoon

1 Cabbage is 0.3cm wide and 3cm long, and the red pepper shakes off Banggalha and cuts 2cm long
Cut slices into 3cm and slice shiitake thinly.
The shrimp flesh is washed with salt water and supported by the fish.

2 Mix the dough water and let it loose.

3 Put the cabbage, shinnae, shiitake mushroom, and shrimp flesh into the material of ① in ① ball, put the frying powder, and put the kneading water and knead.

4 Fry the oil in the pan and pour the dough of ② and it will get tired.

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