보말 미역국
[재료] 보말, 성게알, 들기름, 미역, 물, 국간장, 소금 적당
[과정]
1. 싱싱한 보말을 깨끗이 씻어 물기를 뺀다.
2. 미역을 불려서 먹기 좋게 썬다.
3. 냄비에 들기름을 넣고 보말과 미역을 넣어 볶아주다가 물을 붓고 푹 끓인다.
4. 국물이 진하게 우러나면 국간장과 소금으로 간을 맞춘다.
5. 마지막으로 성게알을 넣어주고 한소끔 끓여주고 불을 끈다.
방송한 요리 보말 미역국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Bomal seaweed station
[Ingredients] Bom, sea urchin, perilla oil, seaweed, water, soy sauce, salt
[process]
1. Wash fresh face and drain.
2. Seaweed is boiled and cut well.
3. Put the oil in the pan and add seaweed and seaweed fry, pour water and boil well.
4. If the soup comes out thicker, match the soup with soy sauce and salt.
5. Finally put the sea urchin and boil it and turn off the fire.
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