호두강정
[재료] 호두 500g, 만능간장 1/4C, 식용유 1/4C, 물엿 2C, 통깨 1/2C
1. 호두는 100℃ 오븐에서 바싹하게 구워둔다.
2. 냄비에 분량의 만능간장, 식용유, 물엿을 넣어 바글바글 끓인다. 3분정도 조린다.
3. 2에 1의 구운 호두를 부어 양념장에 적신다.
4. 충분히 적셔지면 채에 걸러 호두에 통깨를 골고루 무친다.
5. 편편한 채망에 겹쳐지지 않게 펼쳐 건조시킨다.
6. 밀폐용기에 보관하여 꺼내 먹는다.
방송한 요리 호두강정 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Walnut Gangjeong
[Materials] Walnuts 500g, universal soy sauce 1 / 4C, cooking oil 1 / 4C, syrup 2C, sesame 1 / 2C
1. Bake walnuts in a 100 ° C oven.
2. Put a small amount of soy sauce, cooking oil, syrup, and boil bagel in a pan. I will cook for three minutes.
3. Pour 1 to 2 grilled walnuts and soak in marinade.
4. When it is wet enough, it spreads on the walnut evenly on the walnut.
5. Unfold and dry to avoid overlapping.
6. Store in an airtight container and take out.
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