마리골드푸딩 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2015년 12월 17일 방송한 요리 마리골드푸딩  레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

마리골드푸딩

[재료] 젤라틴 5g, 계란 2개, 황란 3개, 우유 1 1/2C, 백설탕 50g, 바닐라 오일, 생크림 1/2C

[캐러멜 소스] 설탕 50g, 물 1t, 뜨거운물 1/4C

1. 작은 용기에 물 2T를 넣고 젤라틴을 넣어 불린다.

2. 우유와 설탕을 냄비에 넣고, 바닐라빈은 씨를 긁어넣은 뒤, 중약불에서 살짝 끓인다.

3. 따듯한 상태에서 1의 젤라틴을 넣고, 크림을 넣어 섞는다.

4. 그릇에 달걀과 노른자를 넣고 잘 섞는다.

5. 4에 3을 부어 잘 섞는다.

6. 얼음이 담긴 볼에 5를 넣어 휘저어주면서 살짝 걸쭉하도록 식힌다.

7. 냉장고에서 3-4시간정도 굳힌다.

8. 냄비에 분량의 설탕과 물을 넣고 색이 변할때까지 약불에서 2-3분간 가열하다가 불을 끄고 분량의 뜨거운 물을 2-3회로 나누어가며 붓고서 냄비를 흔들어가며 섞이도록 한다.

9. 상온정도로 식을 때까지 두었다가 먹기직전에 푸딩 위에 얹어낸다.

방송한 요리 마리골드푸딩  레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Marigold pudding

[Ingredients] 5g gelatin, 2 eggs, 3 yellow squares, 1 1 / 2C milk, 50g white sugar, vanilla oil, fresh cream 1 / 2C

[Caramel sauce] sugar 50g, water 1t, hot water 1 / 4C

1. Put 2T of water in a small container and add gelatin.

2. Put milk and sugar in the pan, scoop the vanilla beans and boil them in a small fire.

3. Put 1 gelatin in a warm condition, add cream and mix.

4. Add egg and yolk into bowl and mix well.

5. Pour 3 in 4 and mix well.

6. Put 5 in an ice-filled bowl and cool it to slightly thicken while stirring.

7. Let stand in the refrigerator for 3-4 hours.

8. Put a small amount of sugar and water in the pan. Heat the pan for 2-3 minutes until the color changes. Then turn off the heat. Divide the hot water 2-3 times. Pour the pan and shake the pan.

9. Leave it at room temperature until it eats and put it on pudding just before eating.

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