현미 아몬드전
재료: 불린 현미 2컵, 우엉 200g, 표고버섯 4개, 당근 100g, 아몬드 1/2컵, 부침가루 1/2컵, 포도씨유, 소금, 물 1컵
*우엉표고양념-간장 1.5큰술, 설탕 1큰술, 다진 파 .참기름 2큰술씩, 후추가루
*초간장-간장 2큰술, 생수, 식초 1큰술씩, 송송 썬 파 1큰술
1.현미는 물에 두 번 씻은 후 넉넉한 물에 담가 2시간정도 충분히 불린다.
2.불린 현미를 건져 믹서에 담고 물 1컵을 부어 곱게 갈아준다.
3.우엉은 껍질 벗기고 표고버섯, 당근과 함께 짤막하게 채 썰고 밑간을 한다
4.현미 갈은 것에 부침가루, 소금 간 하고 반죽 한 뒤 우엉, 버섯, 당근, 아몬드를 넣는다
5.팬을 달군 뒤 기름을 두르고 반죽을 동글납작하게 얹어 노릇하게 앞뒤로 지진다.
방송한 요리 현미 아몬드전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Brown rice Almond
Ingredients: 2 cups of brown rice, 200 g of burdock, 4 shiitake mushrooms, 100 g of carrot, 1/2 cup of almonds, 1/2 cup of flour powder, 1 cup of grape seed oil, salt, water
* Burdock shiitake sauce - soy sauce 1.5 tablespoons sugar 1 tablespoon chopped parsley 2 tablespoons sesame oil, black pepper powder
* Ingredients - 2 tablespoons of soy sauce, bottled water, 1 tablespoon of vinegar, 1 tablespoon of parsley
1. Brown rice is washed twice in water, then soaked in plenty of water, enough for about 2 hours.
2. Remove the brown rice and put it in the mixer. Pour 1 cup of water and finely grind it.
3. Peel the burdock, slice it with shiitake mushrooms and carrots,
4. Put the burdock, mushrooms, carrots and almonds after mixing the flour and salt in the brown rice.
5. Fry the pan, wrap the oil, put the dough flat on the dongle, and go back and forth.
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