연어 스테이크
연어스테이크(뼈 발라진 사각형태) 2조각, 아스파라거스 4쪽, 레몬슬라이스 2쪽, 올리브유 2큰술, 소금 약간
데리야끼 소스 - 간장 2큰술, 술 1큰술, 설탕 1/2큰술, 올리고당 1큰술, 납작 썬 생강 4쪽, 후춧가루 약간
1. 연어의 물기를 없애고 올리브유에 버무려 소금 약간과 후추를 뿌린 뒤 접시에 놓고 4분간 돌린 뒤 접시에 놓고 전자레인지에서 강으로 4분을 돌려준다.
2. 분량의 데리야끼 소스는 모두 섞어 전자레인지에 넣고 2분간 돌린다.
3. 아스파라거스는 줄기 아랫부분을 칼로 긁어 벗겨 올리브유와 소금에 버무려 전자레인지에 30초~1분 간 돌려 익힌다.
4. 접시에 연어를 담고 아스파라거스와 레몬을 곁들인 뒤 소스를 끼얹어 준다.
#####################################
Salmon steak
Salmon steak 2 pieces, asparagus 4pc, lemon slice 2pc, olive oil 2 tablespoons salt
Teriyaki Sauce - 2 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sugar, 1/2 tablespoon sugar, 1 tablespoon of oligosaccharide, flat-sided ginger 4 pages, pepper slightly
1. Remove the salmon, drain it, sprinkle it with olive oil, sprinkle some salt and pepper, place it on a plate, turn it for 4 minutes, put it on a plate, and return it to the river in the microwave for 4 minutes.
2. Mix all the teriyaki sauce in a microwave oven and turn for 2 minutes.
3. Asparagus scrape the bottom of the stem with a knife and mix with olive oil and salt and cook in the microwave for 30 seconds ~ 1 minute.
4. Place the salmon on the plate and add the asparagus and lemon.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.