훈제연어 말이
훈제연어슬라이스 8쪽, 빨강, 주황, 노랑 파프리카 1/2개씩, 팽이버섯 약간, 양파 1/4개, 무순 1줌, 케이퍼 1큰술
소스 - 마요네즈 2큰술, 레몬즙 1작은술, 다진 양파 1큰술, 다진 피클 1큰술, 설탕 약간
1. 훈제연어 한쪽 끝에 파프리카, 무순, 양파, 팽이버섯을 조금씩 놓고 돌돌 말아준다.
2. 소스를 뿌리고 위에 케이퍼를 하나씩 얹어준다.
방송한 요리 훈제연어 말이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Smoked salmon horse
Smoked salmon slices 8 pages, red, orange, yellow paprika 1/2 pcs, top mushrooms a little, onion 1/4 pcs, random pcs 1 zoom, capers 1 tablespoon
Sauce - 2 tablespoons of mayonnaise, 1 teaspoon of lemon juice, 1 tablespoon chopped onion, 1 tablespoon chopped pickles, a little sugar
1. Place a little piece of paprika, uncooked, onion, and mushroom on one end of the smoked salmon and roll it.
2. Sprinkle the sauce and place capers on top.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.