수박껍질 생채
<재료>
수박껍질 250g, 미나리 50g, 홍고추 1개
양념: 고추장 3큰술, 고춧가루 1큰술, 액젓 1작은술, 설탕 1½큰술, 식초 1½큰술, 다진파 1큰술, 다진 마는 1/2큰술, 통깨 1큰술, 참기름 1큰술
<만드는 법>
1. 먹고 남은 수박껍질은 모았다가 껍질을 벗기고 편편히 썰어 소금에 살짝 절여 물기를 제거한다.
2. 미나리는 끓는 물에 데쳐 찬물에 식혀 5cm길이로 자른다 .
3. 홍고추는 길이로 잘라 속을 털어내고 3cm길이로 채 썬다.
4. 절인 수박껍질과 미나리를 섞어 분량의 양념장에 고루 무친 다음 홍고추 채를 섞어 낸다.
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Watermelon bark
<Material>
Watermelon shell 250g, parsley 50g, one red pepper
Seasoning: 3 tablespoons of red pepper paste, 1 tablespoon of red pepper powder, 1 teaspoon of fish sauce, 1 ½ tablespoons of sugar, 1 ½ tablespoons of vinegar, 1 tablespoon of chopped parsley, 1/2 tablespoon of minced meat, 1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon sesame oil
<How to make>
1. Remove the remaining watermelon peel, peel it, peel it off, slice it in salt and remove the water.
2. Heat parsley in boiling water, cool in cold water and cut into 5cm length.
3. Cut the red pepper to length, shake off the inside and cut into 3cm length.
4. Mix the pickled watermelon peel and the buttercups and mix them in a small amount of sauce and mix them.
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