토마토살사와 소고기스테이크
[재료]
등심 400g, 소금, 후추, 올리브오일 적당량
무염버터 2T, 방울 양배추 12개(끓는 소금물에 살짝 데쳐낸 것)
소스재료: 레드와인식초 1/2C, 매실청 1/4C, 적양파다짐 1/3개분량, 노랑파프리카 2개 다짐, 토마토 2개 다짐, 청양고추다짐 2개분량 , 올리브오일 1/3C, 이태리파슬리 다짐 적당량
[과정]
1. 등심은 소금, 후추로 간 한 뒤, 올리브오일을 발라 둔다.
2. 달군 팬에 1의 등심을 앞뒤로 색이 나게 구운 뒤, 무염버터를 넣어 버터가 녹으면
고기위에 끼얹어가며 조금 더 익힌다.
3. 불을 끄고 호일을 씌워 속까지 익힌다.
4. 팬에 버터나 올리브오일을 두르고 방울양배추를 볶는다.
5. 분량의 재료들을 섞어 소스를 만든다.
6. 그릇에 고기를 썰어 담고 방울양배추, 소스를 곁들여 낸다.
방송한 요리 토마토살사와 소고기스테이크 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Beef steak with tomato salsa
[material]
Sirloin 400g, salt, pepper, olive oil Appropriate amount
Unsalted butter 2T, 12 cabbage (boiled brine)
Ingredients: Red wine vinegar 1 / 2C, Macular Cheese 1 / 4C, Red onion compost 1/3, Yellow paprika 2 compote, Tomato 2 compote, Cheongyang red pepper compartment 2, Olive oil 1 / 3C, Italy Parsley compaction Appropriate amount
[process]
1. Sirloin is made with salt and pepper, then put olive oil on it.
2. I have 1 loin in the pan, and then let it burn to the back and back, then add unsalted butter to melt the butter
I put on the meat and cook a little more.
3. Turn off the fire and cover it with foil.
4. Put butter or olive oil in the pan and fry the cabbage.
5. Mix the ingredients to make the sauce.
6. Slice the meat into a bowl and serve it with a drop of cabbage and sauce.
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