가지 미소된장 구이
재료
가지 2개, 소금 1큰술, 참기름 1큰술.
양념:물 2큰술, 일본 된장 2큰술, 맛술 2큰술, 다진마늘 1작은술, 가스오브시 4큰술.
만드는 법
1. 가지는 깨끗이 씻어 반으로 갈라 4등분 해 부채꼴 모양으로 썬다.
2. 썰은 가지는 소금을 뿌려 5분정도 절인다.
3. 절인 가지는 거즈로 물기를 꼭꼭 눌러 닦는다.
4. 일본된장에 물, 맛술, 마늘을 섞어 된장 소스를 만든다.
5. 절인 가지에 참기름으로 먼저 무치고 된장소스를 넣어 무친다.
6. 후라이팬에 식용유를 약간 두르고 무친 가지를 구워 익힌다.
7. 구운 가지를 접시에 담고 가스오브시를 뿌려 낸다.
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Grilled miso with miso
material
2 pieces, 1 tablespoon salt, 1 tablespoon sesame oil.
Seasoning: 2 tablespoons of water, 2 tablespoons of Japanese miso, 2 tablespoons of liquor, 1 teaspoon of chopped garlic, 4 tablespoons of gas.
how to make
1. Wash the branch cleanly, cut in half and cut into four equal parts and cut into a fan shape.
2. Sprinkle salt with salt and cut for about 5 minutes.
3. Wipe the water with a gauze.
4. Mix miso with water, garlic, and miso to make miso sauce.
5. Pickled sesame seeds in the first branch, put the miso sauce puts out.
6. Put a little cooking oil in a frying pan and bake truffles.
7. Place the grilled eggplant on a plate and sprinkle the gas orchid.
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