바오밥 고추장양념장 비빔 쫄면
쫄면 400g, 삶은 달걀 4개, 양배추 채 2컵, 오이 1/2개, 참기름 1큰술
양념장
바오밥가루 2큰술, 식초 3큰술, 설탕 2큰술, 고춧가루 1큰술, 올리고당 2큰술, 고추장 6큰술, 토마토케첩 1과1/2큰술, 다진 마늘 1작은술, 통깨 1작은술
1. 분량의 양념장을 미리 섞어 둔다.
2. 양배추와 오이는 채썰고 삶은 달걀은 반으로 갈라둔다.
3. 끓는 물에 쫄면을 삶아 건져 찬물에 헹궈 건진 뒤 참기름에 버무린다.
4. 그릇에 담고 양배추, 오이를 얹고 양념장, 삶은 달걀을 얹어낸다.
방송한 요리 바오밥 고추장양념장 비빔 쫄면 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Baobab hot pepper paste sauce
400g of Cheolmyeon, 4 boiled eggs, 2 cups of cabbage, 1/2 cucumber, 1 tablespoon sesame oil
Sauce
2 tablespoons of baobab powder, 3 tablespoons of vinegar, 2 tablespoons of sugar, 1 tablespoon of red pepper powder, 2 tablespoons of oligosaccharide, 6 tablespoons of red pepper paste, 1 tablespoon of ketchup, 1 tablespoon of chopped garlic, 1 tablespoon of sesame
1. Pre-mix the amount of sauce.
2. Cut the cabbage and cucumber and cut the boiled egg in half.
3. Boil water in boiling water, boil it, rinse it in cold water and boil it in sesame oil.
4. Put the cabbage, cucumber, sauce, and boiled eggs in a bowl.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.