버섯 들깨 덮밥 만들기
재료: 표고버섯 2개, 느타리버섯 50g, 새송이버섯 1개, 목이버섯 3장, 홍고추 1개, 영양부추 20g, 들깨가루 3큰술, 통 들깨 1큰술, 현미밥 2공기, 다시마 육수 4컵, 소금 1큰술, 들기름 1큰술
1.버섯을 한 입 크기로 잘라 준비한다
2. 달궈진 냄비에 들기름을 넣어준다
TIP. 들깨 요리는 참기름보다 들기름을 넣어야 향이 좋아요~
3. 들기름을 두르고 준비한 버섯을 넣어 볶아준다
TIP. 다시마는 찬물에 우려내야 진액이 생기지 않아요~
4. 버섯을 볶다가 육수를 넣어 끓여준다
TIP. 들깨가루는 육수를 붓고 5~10분 정도 불려야 식감이 부드러워요~
5. 버섯에 들깨가루 물을 더 넣어 끓여준다
6. 소금으로 간하고 들기름을 둘러 마무리한다
7. 밥 위에 덮밥 소스를 부어준다
8. 영양부추, 홍고추, 통 들깨를 올려 완성한다
방송한 요리 버섯 들깨 덮밥 만들기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Making Mushroom Perilla rice
Ingredients: 2 shiitake mushrooms, 50 gm mushroom, 1 fresh mushroom, 3 mushrooms, 1 red pepper, 20 grams of nutritive leek, 3 tablespoons of perilla powder, 1 tablespoon sesame seeds, rice cooked rice 2 air, 4 cups 1 tablespoon, 1 tablespoon of perilla oil
1. Prepare mushrooms to cut into bite size
2. Add oil to the heated pot.
TIP. Perilla cooking is better than sesame oil,
3. Put the prepared mushrooms in a bowl of oil and fry them.
TIP. The kelp is cold water,
4. Fry the mushrooms and boil the broth.
TIP. Perilla powder is poured with broth and should be called for 5 ~ 10 minutes.
5. Add more water of perilla powder to the mushrooms.
6. Go with salt and finish with the oil.
7. Pour rice bowl over rice
8. Nutritious leek, red pepper, and put the barrels to perfection
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