코코넛 감자전
재료: 감자 2개, 스모크햄 60g, 실파 5줄기, 코코넛오일 4큰술, 쌀가루 1/2컵, 베비채소, 소금, 초간장( 간장 2큰술, 식초 2큰술, 생수 2큰술)
1. 채 썬 감자에 채 썬 햄, 다진 실파를 넣어준다
2. 쌀가루와 물을 넣고 되직하게 반죽한다
3. 달군 프라이팬에 코코넛 오일을 넣는다
4. 프라이팬에 감자전 반죽을 올려준다
5. 노릇노릇하게 부쳐준다
방송한 요리 코코넛 감자전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Coconut potato battle
Ingredients: 2 potatoes, 60 g Smoked ham, 5 stalks, 4 tablespoons of coconut oil, 1/2 cup of rice flour, beef vegetable, salt, parsley (2 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons vinegar,
1. Chopped potatoes with ham, chopped green onion
2. Rice flour and water are added and kneaded repeatedly.
3. Put coconut oil in a frying pan.
4. Put potato dough on a frying pan
5. Give it to the oven
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.