치즈감자전
[재료] 모짜렐라 치즈, 감자, 부침가루, 소금, 후추, 식용유, 풋고추, 강황가루
[소스 양념 재료] 장아찌 국물, 명이나물, 고춧가루
1. 감자는 껍질 제거 후 채 썰어서 준비 한다.
2. 채 썬 감자에 부침가루, 소금, 후추를 넣고 버무려준다.
3. 달궈진 팬에 기름을 두르고 감자를 얹고 부친다.
4. 한쪽 면이 익으면 뒤집고 모짜렐라 치즈를 뿌려 준다.
5. 다시 한 번 더 뒤집어서 익혀 준 뒤 접시에 담는다
방송한 요리 치즈감자전 레시피를 참고하세요..
#####################################
Cheese potato war
[Ingredients] Mozzarella cheese, potatoes, flour, salt, pepper, edible oil, green pepper, turmeric powder
[Sauce seasoning ingredients] Pickled broth, herbs, pepper powder
1. Prepare the potatoes after peeling them.
2. Put potato chips, salt and pepper in the pot.
3. Put grease on a hot pan and put potatoes on it.
4. If one side is ripe, turn over and sprinkle mozzarella cheese.
5. Turn over one more time and cook it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.