무찰떡
[재료] 무 8~10cm, 소금 약간, 파 흰부분 10cm, 식용유 적당량
A: 말린 새우 10g, 다진 잔파 4대분, 찹쌀가루 200~250g, 모짜렐라 치즈 1C, 쌀눈 적당량
B: 간장 4T, 물 4T, 참기름 2T, 마른 고추 슬라이스 약간
1. 파는 심을 빼내고 곱게 채쳐 물에 담가 둔다.
2. 무는 껍질을 벗기고 강판에 거칠게 갈아둔다.
3. A를 볼에 담고 (2)의 무 간 것을 넣고 손으로 잘 버무려 둔다. 4등분해서 동그랗게 모양을 만든다.
4. 팬에 식용유를 두르고 팬을 달구어 준 다음 (3)을 나란히 늘어놓는다. 뚜껑을 덮고 노릇하게 구워낸다. 양면을 뒤집어 가며 구운색이 나면 꺼내 접시에 담는다.
5. (4)의 팬에 B를 넣고 강불에서 한소끔 끓인다.
6. 접시에 구운 무전을 담고 소스를 끼얹는다. (1)의 채썬 파를 올려 마무리한다.
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Unripe cake
[Ingredients] 8 ~ 10cm radish, a little salt, white portion 10cm, edible oil suitable amount
A: 10g of dried shrimp, 4 pieces of minced chicken wings, glutinous rice flour 200 ~ 250g, mozzarella cheese 1C,
B: soy sauce 4T, water 4T, sesame oil 2T, dry pepper slices
1. Remove the digger and fill it nicely and immerse it in water.
2. Peel the bark and roughly grind the steel plate.
3. Place A in the bowl and put in the bowl of (2) and mix well with your hands. Make a circle shape by dividing into 4 parts.
4. Put the cooking oil in the pan, stir the pan, and line up (3) side by side. Cover and cover with lid. If you get the color baked on both sides, take it out and put it on a plate.
5. Put B in the pan of (4) and boil it in the fire.
6. Place the sauce on a plate with a roasted radio. (1), and finish it.
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