렌틸콩매콤파스타
[재료] 새우, 바지락, 마늘, 양파, 베트남 고추, 고춧가루, 올리브오일, 파스타면, 화이트와인, 토마토소스, 다시육수, 소금, 후추, 파마산 치즈 가루, 청경채, 어린잎
마늘은 슬라이스하고 고추는 큼직하게 부러뜨린다.
새우는 수염, 물총, 내장을 제거 하고 양파는 1x1cm 크기로 자른다.
파스타는 삶는다.
달궈진 팬에 오일을 두르고 마늘, 양파를 볶다가 새우를 넣고 볶다가 마른고추를 넣고 불에서 볶다가 화이트와인을 넣는다.
(3)에 토마토소스와 물, 고춧가루를 넣고 끓여준다.
(5)가 끓으면 삶은 파스타 면을 넣고 소금, 후추 간을 한다.
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Lentil bean macaroni pasta
[Ingredients] Shrimp, clam, garlic, onion, Vietnamese pepper, red pepper powder, olive oil, pasta noodles, white wine, tomato sauce, back soup, salt, pepper, parmesan cheese powder,
The garlic slices and the red pepper breaks heavily.
Shrimp removes beard, water gun, and viscera, and onion cuts 1x1cm size.
Pasta boils.
Put the oil on the heated pan, fry the garlic and onion, put the shrimp and stir fry, add the dried red pepper, stir in the fire and put the white wine.
(3) with tomato sauce, water and red pepper powder and boil.
(5) boil, add boiled pasta noodles, salt and pepper.
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