저염 카레
재료 : 아롱사태, 양파, 다시마, 무, 브로콜리, 당근, 단호박, 느타리버섯, 양배추, 양파즙,
강황가루, 카레가루, 사과, 양파, 청양고추
만드는법
1. 무, 양파, 다시마, 아롱사태를 다 같이 넣어 끓인다.
2. 간을 맞추기 위해 간장 반 큰 술을 넣고 압력냄비에서 15~20분 졸여 준다.
3. 삶은 아롱사태를 적당한 크기로 썰어 놓는다.
4. 양파, 당근, 양배추, 브로콜리를 적당한 크기로 썬다.
5. 양파, 당근을 냄비에 넣고 사과즙(사과 1개 간 것)과 양파즙 한 컵을 넣어 끓인다.
6. 양배추, 브로콜리와 청양고추를 넣고 채소가 잠길 정도로 물을 부어 한소끔 더 끓여준다.
7. 느타리버섯을 넣고 단호박 간 것을 넣어준다.
8. 강황가루와 카레가루를 2:1 비율로 넣어서 다시 끓여낸다.
9. 삶은 아롱사태 위에 카레를 부어 먹는다.
방송한 요리 저염 카레 레시피를 참고하세요..
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Low salt curry
Ingredients: aaron, onion, kelp, radish, broccoli, carrots, squash, oyster mushroom, cabbage, onion juice,
Turmeric powder, curry powder, apple, onion, red pepper
how to make
1. Combine radish, onion, kelp and aaron.
2. To match the liver, add about half a cup of soy sauce and boil for 15 to 20 minutes in a pressure pan.
3. Boil slices the auron to a suitable size.
4. Cut the onion, carrots, cabbage and broccoli to a suitable size.
5. Put onions and carrots in a pan and add a cup of apple juice (one apple) and a cup of onion juice.
6. Put the cabbage, broccoli and Cheongyang pepper, pour water enough to fill the vegetables, and boil some more.
7. Put mushrooms and put the pumpkin.
8. Add turmeric powder and curry powder at a ratio of 2: 1 and boil again.
9. Boil pours curry over aaron.
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