시커먼스수육
[재료] 통삼겹살 , 물, 술(청주 or 소주), 양파, 생강, 마늘, 건고추, 통후추, 간장, 설탕, 후추, 달래, 렌틸콩
통삼겹살은 달궈진 팬에 굽는다.
냄비에 물과 소주를 넣고 (1)의 통삼겹살을 넣는다.
양파는 껍질 채 씻어 1cm 간격으로 잘라 준비하고 통마늘 준비, 생강은 슬라이스 한다.
(1)을 마늘, 생강, 통후추(다시마팩에 넣은), 양파를 넣고 중약불에서 물의 양이 반 정도 줄어들 때까지 삶는다.
물이 줄어들면 건고추, 통후추, 간장, 설탕, 불린 렌틸콩을 넣고 조린다.
조려진 수육을 얇게 썬 후, 후추와 조리고 남은 소스를 뿌린다.
방송한 요리 시커먼스수육 레시피를 참고하세요..
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Seekance
[Ingredients] Pork belly, water, liquor (sake or shochu), onion, ginger, garlic, dried red pepper, pepper, soy sauce, sugar, pepper,
Roasted pork bake on a hot pan.
Put water and shochu in the pan and put the pork belly of (1).
Wash the onion with the shell, prepare to cut at 1cm intervals, and prepare the whole grain. Slice the ginger.
(1) Garlic, ginger, pepper (put in a kelp pack) and onions, and boil until the amount of water in the Chinese medicine fire is reduced by half.
When water is reduced, add chili pepper, chili pepper, soy sauce, sugar, and lentil beans.
After slicing the pork cutlet, sprinkle the remaining sauce with pepper.
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