산낙지 육회
재료
한우 우둔살 300그램, 세발낙지 2마리, 배 1개, 마늘편 한 줌
양념:다진마늘 1큰술, 다진대파 1큰술, 간장 약간, 소금 약간, 고추기름 약간, 설탕 1큰술, 깨소금 1큰술, 들기름 2큰술, 후춧가루약간
만드는 법
1.한우는 가늘게 채썰고 낙지는 잘게 썬다
2.배를 채썰어 담고 편마늘도 돌려 담는다
3.먹기 직전에 양념을 넣어 살살 버무려 담고 낙지도 올려 낸다
방송한 요리 산낙지 육회 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Oysters
material
300 grams of Hanwoo ranch, 2 small octopus, 1 pear, garlic clove
Seasoning: 1 tablespoon chopped garlic, 1 tablespoon chopped green onions, a little soy sauce, a little salt, a little chili oil, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon sesame seeds, 2 tablespoons sesame oil, a little pepper
how to make
1. Cut the Korean beef thinly and cut the octopus finely.
2. Slice the pear and add the garlic.
3. Immediately before eating, put the sauce, put it in a grit, and raise the octopus
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.