미꾸라지 없는 두부 추어탕 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 7월 2일 방송한 요리 미꾸라지 없는 두부 추어탕 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

미꾸라지 없는 두부 추어탕

재료
두부, 느타리버섯, 고사리, 숙주, 깻잎, 대파, 청양고추, 홍고추

양념장 : 들깨가루 2/3컵, 집 간장 1/3컵, 다진 마늘 2큰 술, 매운 고춧가루 1/2 큰 술, 산초가루 1큰 술

만드는 법

1. 두부를 으깬다

2. 느타리버섯, 고사리, 숙주, 깻잎, 대파를 썰어 준비한다

3. 맛국물 팩을 넣고 국물을 우려낸다.

4. 들깨가루 2/3컵, 집 간장 1/3컵, 다진 마늘 2큰 술, 매운 고춧가루 1/2 큰 술, 산초가루 1큰 술을 넣고 양념장을 만든다.

5. 준비된 채소에 으깬 두부와 양념장을 넣고 골고루 버무린다

6. 국물이 끓기 시작하면 버무려진 채소를 넣고 끓인다.

7. 어슷 썬 청양고추와 홍고추를 넣고 그릇에 담는다

방송한 요리 미꾸라지 없는 두부 추어탕 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Tofu without jujube

material
Tofu, oyster mushroom, fern, host, sesame leaf, green onion, red pepper, red pepper

Marinade: 2/3 cup of perilla powder, 1/3 cup of house soy sauce, 2 tablespoons of chopped garlic, 1/2 cup of spicy chili powder, 1 tablespoon of chili powder

how to make

1. Crush the tofu

2. Prepare oyster mushroom, bracken, host, sesame leaf, and green onion

3. Add a pack of distilled spirits and pour soup.

4. Add 2/3 cup of perilla seed, 1/3 cup of house soy sauce, 2 tablespoons of chopped garlic, 1/2 cup of spicy chili powder, and 1 tablespoon of chili powder.

5. Add the mashed tofu and the sauce to the prepared vegetables and mix them evenly.

6. When the broth starts to boil, add the boiled vegetables and boil.

7. Put the sliced Cheongyang red pepper and red pepper in a bowl.

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