궁중떡볶이 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 7월 3일 방송한 요리 궁중떡볶이 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

궁중떡볶이

[재료] 떡, 소고기, 청홍고추, 느타리버섯, 표고버섯, 양파, 당근, 대파, 참기름

[소스] 간장, 다진 마늘, 깨

1. 떡은 살짝 데쳐서 참기름을 발라 놓는다.

2. 소고기 등심을 채 썰어서 버섯과 마늘, 간장을 넣고 같이 주물러 놓는다

3. 올리브오일을 두르고 소고기와 버섯을 볶아 덜어놓는다

4. 따로 당근, 파, 양파, 청홍고추를 같이 볶는다

5. 볶아 두었던 고기와 버섯, 채소를 같이 볶다가, 데쳐둔 떡을 넣어 같이 볶는다.

6. 다진 마늘을 추가로 넣어 볶고, 맛간장, 설탕 약간, 참기름과 깨를 넣어 간을 맞춘다.

방송한 요리 궁중떡볶이 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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Court rice cake

[Ingredients] rice cake, beef, green pepper, oyster mushroom, shiitake mushroom, onion, carrot, green onion, sesame oil

[Sauce] soy sauce, chopped garlic, sesame

1. Heat the rice cake slightly and put sesame oil on it.

2. Cut the beef fillet into mushrooms, garlic, and soy sauce and put them together.

3. Stir in olive oil and fry beef and mushrooms.

4. Fry carrot, onion, onion, and green pepper separately.

5. Fry the fried meat, mushrooms and vegetables together, and put the deep-fried rice cakes and fry them together.

6. Add chopped garlic and fry. Add soy sauce, sugar, sesame oil and sesame to the liver.

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무명의 고통을 지혜로

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