삼색나물 - 얼가리 배추나물볶음
재료: 우거지
양념 : 해초 맛가루, 깨소금, 참기름, 소금
1. 얼가리 배추는 소금을 약간 넣고 파랗게 삶아 찬물에 여러 번 헹궈 건져 물기를 꼭 짠다.
2. 삶은 얼가리 배추를 송송 썰어 해초 맛가루에 조물조물 무친다.
3. 팬을 뜨겁게 달군 후에 얼가리 배추를 넣어 볶다가 참기름, 깨소금으로 맛을 낸다.
방송한 요리 삼색나물 - 얼가리 배추나물볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tricolored herbs - stir-fried radish cabbage
Ingredients:
Seasoning: seaweed flavor powder, sesame oil, sesame oil, salt
1. Chinese cabbage put a little salt, boiled in blue, rinse several times in cold water and squeeze the water.
2. Boil the Chinese cabbage and chop the seaweed flavor powder.
3. After the pan is hot, stir-fry the Chinese cabbage and taste it with sesame oil and sesame seeds.
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