더덕죽
[재료] 현미찹쌀 1컵, 물 8컵, 더덕 100g, 소금 약간
1. 현미는 깨끗이 씻어 2-3시간정도 물에 담가둔다. 손질한 더덕은 방망이로 두드린 후 잘게 찢는다.
2. 불린 현미는 믹서에 물을 조금 넣고 간다. 현미 간 것에 물을 붓고 끓인 후 죽이 거의 다 되었을 때 잘게 찢은 더덕을 넣고 소금으로 간한다.
방송한 요리 더덕죽 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dodok porridge
[Ingredients] 1 cup of brown rice glutinous rice, 8 cups of water, 100 g of dodeca, a little salt
1. Wash brown rice cleanly and soak in water for 2-3 hours. The trimmed dodok is tapped with a bat and torn.
2. The brown rice is put in a little water in the mixer. Pour water into the brown rice and boil it. Then when the porridge is almost done, add the finely chopped dodeca and go to salt.
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