오미자청
재료
오미자 1kg, 설탕 1~ 1.2kg, 소독한 유리병
만드는 법
1.오미자는 재빠르게 씻어 소쿠리에 널어 물기를 최대한 말려준다
2.설탕의 절반을 물기를 뺀 오미자와 섞어 담고 소독한 병에 넣는다
3.남은 설탕을 위에 듬뿍 담아준다
4.빛이 들지 않고 최대한 서늘한 곳에서 숙성을 시킨다
방송한 요리 오미자청 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Omija Chung
material
1kg of omelet, 1 ~ 1.2kg of sugar, sterilized glass bottle
how to make
1. The omiza is washed quickly and spread in the colander to dry as much as possible.
2. Put half of the sugar in a sterilized bottle mixed with water
3. Add plenty of sugar on top
4. It does not light, it is aged in the coolest place possible.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.