육우 스테이크
[재료]
채끝살, 소금, 후추, 허브, 사이드 샐러드, 매쉬드 포테이토, 시금치, 다진마늘, 버터, 올리브유 적당량
[과정]
1. 채끝살은 소금, 후추, 올리브유를 뿌려 둔다.
2. 달군 팬에 기름을 두른 후 1의 고기를 센 불에서 노릇하게 구운 다음 약한 불에서 고기를 익힌다.
3. 다른 팬에 버터를 녹인 다음 다진 마늘, 시금치를 넣어 볶다가 소금, 후추로 간 해서 볶아 둔다.
4. 접시에 익힌 채끝살을 담고 매쉬포테이토, 볶은 시금치를 곁들여 낸다.
방송한 요리 육우 스테이크 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Beef steak
[material]
Salt, pepper, herb, side salad, mash de potato, spinach, chopped garlic, butter, olive oil.
[process]
1. Sprinkle with salt, pepper and olive oil.
2. I put oil on the pan and I cook the meat of 1 in a large fire, and then cook the meat in a weak fire.
3. Dissolve the butter in another pan, then add chopped garlic and spinach and fry. Season with salt and pepper.
4. Put the meat on the plate with the mash potatoes and roasted spinach.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.