육우 불고기 전골
[재료]
불고깃감 600g, 느타리버섯, 팽이버섯, 표고버섯, 당근, 대파, 양파, 당면
[양념] 간장, 설탕, 맛술, 청주, 후추, 소금, 매실청, 참기름, 다진마늘 적당량
[과정]
1. 육우 불고깃감에 간장, 매실청, 다진 마늘, 참기름을 넣는다
2. 전골냄비에 양념한 불고기와 당면을 얹는다
3. 먹기 좋게 썬 양파, 버섯을 넣고 물을 붓고 어느 정도 익힌다
4. 파, 당근, 버섯을 넣고 청주와 맛술을 넣고 끓인다
5. 마지막에 맛간장으로 간을 하고, 참기름을 더한다
방송한 요리 육우 불고기 전골 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Beef beef meatballs
[material]
Vigorous persimmon 600g, oyster mushroom, top mushroom, shiitake mushroom, carrot, green onion, onion, persimmon
[Seasoning] Soy sauce, sugar, sashimi, sake, pepper, salt, plum blue, sesame oil, chopped garlic Appropriate amount
[process]
1. We put soy sauce, plum celery, chopped garlic, sesame oil in beef cattle persimmon.
2. Place spicy bulgogi and bean paste in a hot pot sauce
3. Good for eating Onions, mushrooms, pour water and learn how to cook
4. Add par, carrots and mushrooms and boil with sake and sake.
5. Finally, go to the flavored soy sauce and add sesame oil.
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