양심이
재료: 양배추 심지100g, 물1컵 +설탕1큰술+식초2큰술+소금⅔작은술, 새우10마리
빨강,노랑파프리카¼개, 무순
참깨소스: 곱게간깨 2큰술,설탕 2큰술, 맛술 1과½큰술, 간장 1큰술,
식초 1과½큰술,땅콩버터 ½큰술, 소금 약간
1 양배추 심지는 감자 깍는 필러로 얇게 썰어 물1컵 +설탕1큰술+식초2큰술+소금⅔작은술에 넣어 30분가량 절인다.
2 새우는 끓는 물에 데치고 파프리카는 0.2cm두께로 채 썰고 무순은 씻는다
3 양배추 심지를 펼쳐 놓고 새우, 파프리카,무순을 올려 놓고 김밥 말듯 말아준다.
4 참깨소스를 곁들인다.
방송한 요리 양심이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Conscience
Ingredients: cabbage wick 100g, 1 cup water + 1 tablespoon sugar + 2 tablespoons vinegar + 2 tsp salt, 10 prawns
Red, yellow paprika ¼ dogs,
Sesame Sauce: 2 tablespoons sesame seeds, 2 tablespoons sugar, 1 tablespoon ½ tablespoon, 1 tablespoon soy sauce,
1 ½ tablespoons of vinegar, ½ tablespoons of peanut butter, a little salt
1 Cabbage wick sliced thinly with potato mulching filler 1 cup of water + 1 tablespoon of sugar + 2 tablespoons of vinegar + 2 ½ tablespoons of salt Add about 30 minutes to the boil.
2 Pour shrimp into boiling water, paprika to a thickness of 0.2 cm
3 Lay out the cabbage core and put the shrimp, paprika, and mushun on top of it.
4 Add sesame sauce.
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