멸치 고추장 볶음
재료
굵은멸치 2줌, 설탕 1/2큰술, 참기름, 깨
양념:포도씨유 2큰술,고춧가루 약간,고추장 2큰술, 올리고당 1큰술, 맛술 2큰술, 다진마늘 1큰술,
만드는 법
1.팬에 포도씨유, 고춧가루를 먼저 살짝 볶다가 나머지양념을 섞어 넣고 한번만 꿇여 식힌다
2.멸치는 똥을 발라내고 팬에 따끈하게 볶아둔다
3.식힌 양념에 볶은 멸치 넣고 설탕을 뿌려 설탕이 녹을 때 까지 볶아 참기름, 깨를 넣어 낸다
방송한 요리 멸치 고추장 볶음 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Fried anchovy hot pepper paste
material
Thick anchovy 2 Zoom, 1/2 tablespoon of sugar, sesame oil, sesame
Seasoning: 2 tablespoons of grape seed oil, a little red pepper powder, 2 tablespoons of red pepper paste, 1 tablespoon of oligosaccharide, 2 tablespoons of liquorice, 1 tablespoon of chopped garlic,
how to make
1. Fry the grape seed oil and red pepper powder in the pan first, then mix the remaining sauce and kneel for one time.
2. Anchovy put out shit and roast hot on pan
3. Add the roasted anchovy to chilled seasoning, sprinkle with sugar, fry until sugar melts and put sesame oil and sesame
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.