생강두부채소땡
재료 : 생강50g, 두부180g, 깻잎2장, 다진 파1큰술, 쌀가루2큰술, 소금 약간
생강간장소스 : 생강즙 2큰술, 간장3큰술, 생수3큰술, 청주3큰술, 맛술3큰술, 꿀1작은술
1. 생강은 껍질 벗기고 곱게 다진다.
2. 두부는 으깨어 면보에 담아 물기를 꼭 짠다.
3. 파는 곱게 다지고 깻잎은 아주 잘게 채 썰어 짧게 자른다.
4. 생강, 두부, 파, 깻잎, 쌀가루를 넣고 소금으로 반죽해서 타원형 모양으로 완자를 빚는다.
5. 팬에 기름을 조금 두르고 4의 생강 두부 채소땡을 노릇노릇하게 굴리면서 굽는다.
6. 생강즙, 간장, 생수, 청주, 맛술, 꿀을 섞은 양념을 붓고 소스가 베이도록 굴려 그릇에 담아낸다.
방송한 요리 생강두부채소땡 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Ginger Tofu Vegetable Ding
Ingredients: 50g of ginger, 180g of tofu, 2 sesame leaves, 1 tablespoon chopped green onions, 2 tablespoons of rice flour, a little salt
Ginger Soy Sauce: 2 tablespoons ginger juice, 3 tablespoons soy sauce, 3 tablespoons of water, 3 tablespoons of sake, 3 tablespoons of liquor, 1 teaspoon of honey
1. Peel and slice the ginger.
2. Squeeze the tofu into a slicer.
3. Peel the leek finely and cut the sesame leaves very finely and cut short.
4. Add ginger, tofu, green onion, sesame leaf, rice flour, and knead with salt to make a ball in an oval shape.
5. Put a little oil in the pan and bake ginger tofu in 4 ginger rolls.
6. Pour ginger juice, soy sauce, bottled water, sake, sauce, and honey into the bowl.
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