생강밥
재료 : 생강80g, 들기름 1큰 술, 쌀2컵, 다시마 우린 물 2와 1/2컵
1. 생강은 껍질을 벗기고 곱게 채 썰어 물에 한번 헹궈 건진다.
2. 쌀은 충분하게 불려 체에 밭친 후에 면보를 덮어 놓는다.
3. 다시마 서너 조각을 넣어 다시마 우린 물을 만든다.
4. 솥에 들기름을 두르고 생강을 넣고 볶다 쌀을 넣어 섞고 다시마 우린 물을 붓고 밥을 짓는다.
5, 뜸을 8분 정도 충분하게 들인 후에 불에서 내려 위아래 뒤섞어 밥을 푼다.
방송한 요리 생강밥 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Ginger rice
Ingredients: ginger 80g, perilla 1 tablespoon, 2 cups of rice, kelp We water 2 and 1/2 cup
1. Peel the ginger, slice it finely and rinse it once in the water.
2. Rice is sufficiently sown and covered with cotton after it is sown.
3. Put a piece of seaweed in the sea tangle and we make water.
4. Put the oil in the pot and add ginger and stir. Add rice and mix. We pour water and cook rice.
5, After about 8 minutes of moxibustion, turn off the fire and mix up and down.
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