테프 달걀부침
재료: 테프, 달걀, 양파, 호박, 가지, 토마토, 식용유, 우유, 소금, 후추, 어린채소
1. 프라이팬에 기름을 두른다
2. 불린 테프나 삶은 테프를 프라이팬에 넣고 볶는다
3. 양파, 호박, 가지, 토마토 등 각종 채소를 넣어준다
4. 양파가 갈색빛으로 익을 때까지 볶아준다
5. 달걀에 우유를 넣어준다
6. 소금, 후추를 약간 넣어준다
7. 채소 볶을 때도 소금으로 간을 해준다
8. 달걀 물을 부어준다
9. 뚜껑을 덮고 약한 불에서 10~15분 정도 익혀준다
10. 입맛에 따라 어린 채소를 올려준다
방송한 요리 테프 달걀부침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tepp egg dip
Ingredients: tep, egg, onion, pumpkin, eggplant, tomato, edible oil, milk, salt, pepper, vegetable
1. Put oil in the skillet
2. Put boiled tef and boiled tef into frying pan and fry
3. Put onions, zucchini, eggplant, tomatoes, etc.
4. Fry the onion until it is brown.
5. Put milk in the egg
6. Add some salt and pepper.
7. When you roast vegetables, you can use salt.
8. Pour the egg water
9. Cover the lid and cook for 10-15 minutes in a weak fire.
10. Give the young vegetables according to your taste
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