테프 도라지무침
재료: 테프 1/2컵, 도라지 200g, 포도씨유, 소금, 다진 마늘1/2 작은술, 다진 파 1큰술, 다진 고추, 국간장 1/2큰술, 소금, 참기름
1. 프라이팬에 기름을 두른다
2. 30분간 불린 테프를 프라이팬에 넣고 볶아준다
3. 쓴맛을 없애기 위해 손질한 도라지에 소금을 넣고 주물러준다
4. 도라지를 프라이팬에 넣는다
5. 다진 마늘, 다진 파, 다진 고추를 넣고 볶아준다
6. 국간장과 소금으로 간을 하고 참기름을 넣어 마무리한다
방송한 요리 테프 도라지무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tef bellflower
Ingredients: 1/2 cup of tepe, 200g of bellflower, grape seed oil, salt, 1/2 teaspoon of chopped garlic, 1 tablespoon chopped paprika, chopped red pepper, 1/2 tablespoon soy sauce, salt, sesame oil
1. Put oil in the skillet
2. Put a 30-minute tef into a frying pan and fry it.
3. Add salt to the bellflower that has been trimmed to eliminate the bitter taste.
4. Put the bellflower in the frying pan.
5. Add chopped garlic, chopped green onion, and chopped red pepper.
6. Go to the soup with soy sauce and salt and finish with sesame oil.
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