해산물 리소토
재료: 홍합, 각종 해산물, 마늘, 양파, 다진 마늘, 올리브유, 화이트 와인, 채소 육수, 토마토 페이스트, 밥, 굴 소스, 치킨 육수, 고춧가루
1. 마늘과 양파를 썰어 볶는다
2. 다진 마늘을 1큰술 넣어준다
3. 올리브유를 넣어준다
4. 홍합을 넣고 익을 때까지 볶는다
5. 화이트 와인을 많이 넣어준다
6. 각종 해산물을 넣고 뚜껑을 닫아준다
7. 채소 육수를 부어준다
8. 토마토 페이스트를 듬뿍 넣어준다
9. 끓으면 밥을 넣어준다
10. 굴 소스를 넣어준다
11. 치킨 육수도 넣어준다
12. 고춧가루를 넣어준다
방송한 요리 해산물 리소토 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Seafood risotto
Ingredients: mussels, various seafood, garlic, onion, chopped garlic, olive oil, white wine, vegetable broth, tomato paste, rice, oyster sauce, chicken broth, red pepper
1. Slice and fry garlic and onion
2. Add 1 tablespoon of chopped garlic
3. Add olive oil.
4. Add mussel and fry until ripe
5. Put a lot of white wine
6. Put various seafood and close the lid
7. Pour the vegetable broth
8. Put plenty of tomato paste
9. Put the rice in boiling water.
10. Add oyster sauce
11. Add chicken broth.
12. Put red pepper powder
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