콩나물 해물탕
재료: 콩나물, 다시마, 무, 파, 고추장, 조개, 다진 마늘, 다진 생강, 뽕잎 가루, 멸치 가루, 미더덕, 개조개, 꽃게, 대파, 홍고추
1. 콩나물 삶은 물에 다시마, 무, 파를 넣고 고추장을 넣는다
2. 조개를 넣는다
3. 다진 마늘을 듬뿍 넣어준다
4. 다진 생강을 약간 넣어준다
5. 뽕잎 가루를 넣어준다
6. 고추장을 1큰술 넣어준다
7. 멸치 가루를 넣어준다
8. 한소끔 끓으면 미더덕을 넣는다
9. 개조개 살을 넣어준다
10. 손질한 게를 넣어준다
11. 대파를 썰어 넣는다
12. 콩나물을 넣는다
13. 홍고추를 넣어준다
방송한 요리 콩나물 해물탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Bean sprouts seafood
Ingredients: bean sprouts, kelp, radish, leeks, kochujang, clams, chopped garlic, chopped ginger, mulberry leaf powder, anchovy powder, midduck,
1. Bean sprouts Put kelp, radish, and green on the boiled water and add the red pepper paste.
2. Put a shell
3. Add plenty of chopped garlic
4. Put some chopped ginger
5. Put mulberry leaves powder
6. Put 1 tablespoon of red pepper paste
7. Add anchovy powder
8. If you boil it once, put it in the middle.
9. Put the flesh
10. Put a groomed crab
11. Slice the green onions.
12. Put the bean sprouts.
13. Add red pepper
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