버섯멸치덮밥
[재료]
생 목이버섯 160g, 지리멸치 160g, 적양파 1개, 깻잎 12장, 흰 밥, 맛간장, 참기름,
통깨 적당량
[과정]
1. 지리멸치는 마른 팬에 볶아 수분을 날려 준비한다.
2. 적양파는 링으로 얇게 썰어 찬물에 담가 매운맛을 뺀 뒤, 물기를 제거하고, 깻잎은 얇게 채 썰어 둔다.
3. 생 목이버섯은 손질 해 깨끗이 씻은 뒤, 먹기 좋은 크기로 찢어서 맛간장과 참기름으로 양념한다.
4. 달군 팬에 양념한 목이버섯을 넣고 볶는다.
5. 그릇에 흰 밥을 담고, 볶은 목이버섯, 지리멸치, 적양파, 깻잎을 얹고 통깨를 뿌려 낸다.
방송한 요리 버섯멸치덮밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mushroom anchovy rice bowl
[material]
160g of raw mushroom, 160g of geese anchovy, 1 piece of onion, 12 sesame leaves, white rice, soy sauce, sesame oil,
Moderate amount of sesame
[process]
1. Geo Anchovies are roasted in a dry pan to prepare for blowing off moisture.
2. Red onions are thinly sliced into rings, soak in hot water to remove the hot spots, remove water, and thinly cut the sesame leaves.
3. The raw mushroom is cleaned, cleaned, torn in a size to eat, seasoned with flavored soy sauce and sesame oil.
4. Put the seasoned mushroom in the pan and fry.
5. Put white rice in a bowl, roasted throat mushroom, geo anchovy, red onion, safflower, puts out sesame seeds.
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