취나물무침
[재료] 생 취, 다진 마늘, 국간장, 소금, 들기름, 통깨, 식초
[과정]
1. 생 취는 손질하여 끓는 물에 식초를 약간 넣고 살짝 데친다.
2. 찬물에 헹궈 낸 후 채반에 바쳐 물기를 제거하고 손으로 물기를 꼭 짠다.
3. 볼에 데친 생 취를 담고 다진 마늘, 국간장, 소금을 넣어 조물조물 무친다.
4. 들기름과 통깨를 넣어 무쳐 마무리한다.
방송한 요리 취나물무침 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Fried pickles
[Ingredients] Fresh, chopped garlic, soy sauce, salt, perilla, sesame, vinegar
[process]
1. Bring a little vinegar into the boiling water by grooming and gently boil.
2. After rinsing in cold water, put it in a bowl and remove the water and squeeze the water by hand.
3. Contain the freshly bred on balls, add chopped garlic, soup soy sauce, and salt.
4. Put in oil and sesame seeds to finish.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.